BANG PATISSERIE

BANG PATISSERIE udvikler og fornyer traditionelle kage-, dessert- og chokoladeopskrifter med inspiration fra fransk konditorkunst, det klassiske danske køkken og nyere nordisk gastronomi.

Hos BANG PATISSERIE kreerer vi elegante bryllupskager, dessertkager og andre søde sager. Vi har fokus på smagen og kombinationen af bagværk, mousse og at der er den perfekte balance mellem sukker og syre-friskhed.

TORBEN BANG

Torben Bang er bager, konditor og chocolatier med både dansk og udenlandsk erfaring. Oprindeligt uddannet fra et lille bageri i Assens ved Mariager og sidenhen udlært konditor fra Kransekagehuset i København.

Torben Bang har adskillige års erfaring inden for konditorfaget, og hans passion for det søde og delikate har ført ham vidt omkring fra Falsleds Kro som dessertkok til Knipschildts Chocolatier i USA. Han har opnået stor anerkendelse for sit håndværk gennem sin næsten 20 år lange karriere og medvirket i talrige danske og internationale konkurrencer og tv-programmer.

Torben Bang startede succesen ’Te på Slottet’ på Kokkedal Slot Copenhagen, ’Afternoon Tea’ i Nimb Bar samt Cakenhagen i Tivoli.

Torben Bang arbejder ud fra filosofien ‘Det skal være kalorierne værd!’